MEDITACIJA OB POLNI LUNI V ZNAMENJU DVOJČKA

A

meditacija

A

Ta dan je svetovni dan Invokacije. To je dan molitve in meditacije, kjer se ženske in moški  vseh duhovnih poti združijo v univerzalnemu klicu  k božanskosti  in skupaj uporabijo  Veliko Invokacijo.  Skupaj ustvarijo žarišče invokacijske zahteve človeštva  za luč, ljubezen in duhovno usmerjenost, ki so potrebni za izgradnjo pravičnega, enotnega in mirnega sveta.

 A

Lepota in moč te Invokacije ležita v njeni preprostosti in izražanju nekih splošnih resnic, ki jih vsi ljudje normalno in notranje sprejemajo – resnico o obstoju osnovne inteligence, ki ji nejasno dajemo ime Bog; resnico, da je ljubezen tista motivirajoča moč vesolja, ki se nahaja v ozadju vseh zunanjih navideznosti; resnico, da je velika individualnost od Kristjanov imenovana Kristus, prišla na zemljo in utelesila to Ljubezen zato, da bi lahko razumeli; resnico, da sta ljubezen in inteligenca učinka nečesa, kar se imenuje Volja Boga; in na koncu samo po sebi očitno resnico, da se lahko le skozi človeštvo samo izvede božanski načrt.

 A

Uporaba te Invokacije ali molitve in naraščajoče pričakovanje prihoda Tistega, ki ga pričakujemo, ponujata največje upanje današnjega človeštva. Veliki Sinovi Boga so vedno prišli na zahtevo človeštva in bodo vedno prišli, in Tisti, na katerega vsi ljudje danes čakamo, je na poti.

A

A

Meditacija in Velika Invokacija bo potekala v prostorih TKBAK Ljubljana, Linhartova 64,

v torek, 2.6.2015, ob 19.00.

A

Meditacija je potenciran način služenja človeštvu, takrat ko je um uporabljen kot povezujoča vez za sprejem energij luči, ljubezni ter volje-za-dobro in usmerjanje le teh v človeško zavest. In trenutek vsake polne lune nam nudi največjo priložnost za meditacijo, še posebej v skupini, ki jo lahko uporabimo kot sodelovanje z božanskim Načrtom oziroma Namenom za naš planet.

a

“Meditacija duše, je v svoji naravi  ritmična in ciklična, kot vse ostalo v vesolju. Duša tako diha in njena oblika živi iz tega. Ritmična narava meditacije duše ne sme biti spregledana v življenju aspiranta. Obstaja plima in oseka v vsej naravi in v plimovanju oceanov imamo krasno predstavo tega večnega zakona…ideja cikličnega odziva na impulze duše se steka v aktivnosti jutranje meditacije, spominjanja opoldne in večernega pregleda. Večje plimovanje je označeno z dvema aspektoma: polne ter nove lune, mlaja.” (Alice A. Bailey)

 a

Info: 051 411 578 (TKBAK Ljubljana)

 a

Več o Meditaciji ob polni luni in Veliki Invokaciji si lahko preberete na:
a
https://www.jivatma.si/gradiva/velika-invokacija/kaj-je/   ali

https://www.jivatma.si/o-nas/meditacije/meditacije-ob-polnih-lunah/