Avtor o sebi:

Tako sem prišel do čudovitega orodja za samorazvoj in pomoč drugim. Vsi inštrumenti, ki jih uporabljam imajo čudovito lastnost, vibrantnost. Ob igranju na njih se vibracije prenašajo preko zraka do našega fizičnega telesa in skozi kožo v naše celice. Tam začno celice vibrirati s frekvenco, ki jo inštrument oddaja. Te frekvence so popolne in v skladu s svetim zvokom OM, ki se širi že od velikega poka dalje, po vsem stvarstvu. Te vibracije, ki so nežne in prijetne, so na videz nemočne. Vendar, ko se sprostimo in dovolimo zvoku, da gre skozi nas in se potopi v naše fizično telo in gre skozi naša subtilnejša telesa, se zgodijo lepe in čudovite stvari.

Naše telo se sprosti in tako morebitne bolečine ali težave, ki jih imamo izzvenijo in se umaknejo urejeni frekvenci popolnosti in zdravja. Naše celice začnejo vibrirati v sozvočju zvoka vseh zvokov, OM.

Z zvokom, temo prežene svetloba, kaotična energija se v telesu uredi in postane popolna, zdrava, uravnovešena. Zvok je čudovit medij in prenosnik energije v naše telo in v našo realnost.«

 

Toni Amrit Ivanšek
Predavanje bo ob 18.00 uri
Prispevek: 4€ (za člane 3€)