a

Vodnar predstavlja simbol človeka, ki nosi na ramenih vrč iz katerega se nenehno izliva voda. Vrč nima dna. Za vse, ki so v inkarnaciji, velja pravilo, da v univerzumu ni mirovanja. Vse je pretok energij; od duha k materiji, od pozitivnega pola k negativnemu, iz luči v temo. In ko so v materiji ustvarjene oblike, ko se nenehni pretok energij ustavi v času in prostoru, te oblike postanejo in obstajajo samo kot kanal za energijo, ki teče skoznje. In tej energiji ustvarjene oblike dodajo barvo svoje kvalitete. Tako nastajajo svetovi. V znaku vodnarja učenec postane popolni kanal skozi katerega tečejo energije volje, ljubezni in luči. Učenec jih zliva v svet ljudi in črpa od tam, kjer ni ne časa in ne prostora, samo večno obilje.

a
Več o vodnarju in ostalih astroloških znamenjih si lahko preberete tukaj.
Energije luči, ljubezni in volje-za-dobrim so vedno dostopne tistim, ki jih lahko dosežejo v meditaciji.

V vseh aspektih življenja na našem planetu so prisotni cikli plime in oseke v pritekanju duhovnih energij, s katerimi lahko skupine, kot tudi posamezniki, zavestno sodelujemo.

Eden glavnih energijskih ciklov sovpada z luninimi fazami, ki dosežejo svoj vrh v času polne lune. To je čas, ko je lahko pritekanje energij skozi skupinsko meditacijo edinstveno učinkovito.
a
Meditacija bo 25.1.2016 ob 19.00 v TKBAK Celje.
a
Vstop prost.

VODNAR Full-Moon