Delavnico bo vodila MIŠA ŠAVOR

 

 

Postavitev družine je posebna metoda razreševanja družinskih konfliktov, ki nam pomaga globlje doživeti in razumeti sebe in člane naše družine. Prebuja tisto ljubezen, ki resnično zdravi naše odnose in nam daje novo življenjsko energijo. V vsakem sistemu, naj gre za družino, partnerski odnos ali kolektiv, veljajo pravila, ob spoštovanju katerih se v sistemu vzpostavi red – red ljubezni. Gre za učinkovito metodo, ki jo je razvil nemški filozof in teolog Bert Hellinger in je danes mednarodno priznana ter razširjena v več kot 35 državah sveta.

 postavitev druzine

S to metodo se je Miša Šavor prvič srečala pred desetimi leti na seminarju Mateja Škufce in se usposobila za vodenje delavnic. Prevedla je tudi knjigo Berta Hellingerja Priznati to, kar je, ki predstavlja to metodo in jo toplo priporoča v branje.

 

TKBAK – sobota, 28. 3. 2015 od 9.00 do 16.00 ure

 

Prijave preko spletne strani: http://www.postavitevdruzine.dictum.si/ , e-pošte: postavitev@dictum.si ali GSM: 031 320 392.

Cena delavnice: običajna postavitev stane 100 €, vendar pa denar NI POGOJ za sodelovanje na delavnici. Udeležite se je lahko brez denarne izmenjave in po želji s prostovoljnim prispevkom; kar pomeni, da če je le denar vzrok neudeležbe, ga ni več potrebno uporabljati. ​Seveda pa je možno plačati polno ceno oz. po Mišinih izkušnjah: “Ko občutiš, kaj dobiš – daš, kar imaš.​”