I. del – od 7. do 9. junija 2013

BODIMO JUNAKI SVOJEGA ŽIVLJENJA!

(začetek v petek z večerjo ob 19h, konec v nedeljo ob 18h)

Delavnica povzema ključne vsebine daljšega izobraževanja, imenovanega Transition 2 Resilience, ki ga je več kot dve leti razvijala naveza naslednjih organizacij: Global Ecovillage Network, Transition Town Network, The Permaculture Academy, Findhorn Foundation, Damanhur Federation, Center for Human Emergence.
Ohlapno ogrodje delavnice bo Campbellov model Junakovega popotovanja, obogaten z učnimi metodami iz najsodobnejših humanističnih in okoljskih izobraževalnih ustanov. Opirali se bomo na sporočila telesa, saj je pri življenjskih vprašanjih v telesu pogosto več modrosti kot v glavi.

 

 

Prvi korak bo prepoznavanje osebnega klica. Potem se bomo posvetili orientaciji in notranjemu zemljevidu stvarnosti, ki nas vodi proti osebnim ciljem ali proč od njih. Sprostili bomo težka čustva, se srečali z notranjim kritikom in mentorjem. Izrazili bomo notranji ogenj in vse zaokrožili v lastni zgodbi. Rezultat bo notranja preobrazba.

Delavnico vodi NARA PETROVIČ, pisatelj, predavatelj in moderator z izjemnim čutom za človeka in skupino, sicer pa (f)ekolog, pionir luksuzne preproščine in oblikovanja resnično zdrave družbe.

80 € prispevka krije posamično delavnico, obroke, prigrizke in učne materiale.

Kontakt in prijava: 041286444
narapetrovic@gmail.com
 http://naravice.wordpress.com