Z obiskom te strani se strinjate z uporabo piškotkov Kliknite sem...

Donacije

a
Naše društvo se financira iz lastnih sredstev ter pomoči in donacij ljudi dobre volje. Donacija pa ne pomeni le finančnih sredstev temveč lahko naši knjižnici, in s tem seveda tudi društvu, priskočite na pomoč tako, da podarite knjige, ki morda pri vas nimajo več prostora, obrabljene, stare, nove… Pri nas bodo zagotovo našle svoj kotiček in kar je še pomembneje, svojega bralca. Seveda bomo veseli tudi finančnih sredstev, ki bodo namenjena nakupu knjig, izpopolnitvi naše knjižne zbirke, negovanju dejavnosti in prostorov društva, posodobitvi opreme in vsemu, kar bo pripomoglo našim obiskovalcem, da se bodo pri nas počutili kar se da udobno in bodo lahko kar se da kvalitetno študirali. Več o tem na strani SEZNAM ŽELJENIH KNJIG.
a
Naša želja je, da bi v čim krajšem času lahko katalogizirali vse knjige, ki se nahajajo v naši knjižnici in jih tako ponudili širši javnosti. Sama katalogizacija pomeni izredno velik finančni zalogaj, zato se nam je porodila ideja o sodelovanju… več o tem na strani KATALOGIZACIJA.
a
Naslednja možnost doprinosa k našemu delovanju je skozi vlogo knjižnega botra. Več o tej možnosti na strani KNJIŽNI BOTER.
a
Knjige nam lahko osebno prinesete in nas obiščete na Muzejskem trgu 8, v Celju.
a
Finančna sredstva pa lahko prispevate na TRR: SI56 0600 0099 5137 752 (BANKA CELJE d.d.)
a
Vsem velikodušnim donatorjem je v našem društvu na voljo Knjiga prijateljev, v katero se lahko vpišejo sami ali pa jih vpišemo mi in s to gesto pokažemo tudi drugim, da pri ustvarjanju in oblikovanju tega kulturnega hrama nismo bili sami, ampak so nam pomagali ljudje dobre volje, ljubitelji kulture in modrosti.