Z obiskom te strani se strinjate z uporabo piškotkov Kliknite sem...

Galerija

a

ZELENA SOBA vas s svojo zeleno barvo, po kateri je dobila tudi ime, vabi, da se sprostite ob skodelici kave ali čaja, na udobnem kavču ali foteljih, da odmislite hrup in vrvež, ki prevladuje na ulicah mesta ter se v sproščenem pogovoru ali tišini napolnite z novo energijo in idejami za lažje premagovanje vsakodnevnih preprek.

a

zelena1_1 zelena1_2

a

MODRA SOBA ali KNJIŽNICA vas pričakuje s preko 5000 knjigami iz področij teozofije, Krišnamurtija (v kategoriji je 306 njegovih knjig in knjig o njem), zahodne ezoterične tradicije (kabala, magija, prostozidarstvo), moderne ezoterike in novodobnega gibanja, filozofije, družbenih ved (sociologija, antropologija, ekonomija, politika), psihologije ter parapsihologije. V njej si lahko v miru prelistate željeno literaturo ter si jo na koncu tudi izposodite za domov. Njena modra barva vas bo sprostila in umirila.

Željene knjige si lahko poiščete tudi na iskalniku tukaj.

a

knjiznica1 knjiznica2


DVORANA
je največja soba v knjižnici. V njej se odvijajo razna predavanja, posveti, pogovori, joga ter vsako drugo nedeljo v mesecu tudi maša Svobodne katoliške cerkve. Vse tekoče dejavnosti, ki se odvijajo v njej, so oznanjene na prvi strani naše internetne strani.
a
A

dvorana1

a a

BRALNICA je druga največja soba v knjižnici s približno 6000 knjigami iz področja geokulture ali kulture Zemlje, nepojasnjenih fenomenov, religije (krščanstvo, budizem, hinduizem, judovstvo, lamaizem, islam, scientologija), osebnosti in duhovnega razvoja, zdravja, umetnosti, književnosti, zgodovine, geografije in turizma. Najdete pa lahko tudi razne leksikone in slovarje ter veliko zbirko DVD-jev. V bralnici se lahko prav tako odvijajo posveti in pogovori ob veliki ovalni mizi.

Željene knjige si lahko poiščete tudi na iskalniku tukaj.

aa

bralnica_1_2 bralnica1_1
No comments yet.

You must be logged in to post a comment.