Z obiskom te strani se strinjate z uporabo piškotkov Kliknite sem...

Joga za odrasle

 

POMEMBNO OBVESTILO!!!

Od meseca NOVEMBRA dalje se bo SKUPINSKA JOGA ZA ODRASLE izvajala v novem terminu, in sicer od 19:30 do 21:00. VABLJENI.

 

V SOFIJINEM HRAMU se vsak torek od 19:30 do 21:00 izvaja SKUPINSKA JOGA ZA ODRASLE.

 

 

Izvajanje joge prinaša dobrobit ljudem vseh fizičnih stanj in starosti.

Joga kot starodavna metoda fizičnih in mentalnih praks dizajniranih, da privedejo telo, um in dih v ravnovesje, nam pomaga, da skozi fizične položaje (asane), dosežemo kontrolo nad telesom in umom, povečamo fleksibilnost, ravnotežje, moč in motorično koordinacijo, medtem ko toniziramo mišične in nervne skupine in uravnovešamo delovanje žlez z notranjim izločanjem. Z dihalnimi vajami (pranajama) se naučimo dihati polno in učinkovito, kaj poveča oksigenacijo možganov, izboljša izočanje toksinov iz telesa in prinese jasnost in fokus (osredinjenost) misli.

Joga nam pomaga k dobremu počutju in ohranjanju oz. izboljšanju zdravja. Z uravnovešeno vadbo gradimo zavedanje, moč in fleksibilnost v telesu in umu.

Pri jogi v skupini dobimo priložnost, da razširimo svoj um in srce, in da vključimo še ostale prisotne, saj sreča ni samo v nas, ampak je tudi okrog nas. Bolj ko se razširimo in vključujemo druge, bolj zabaven in osvobajajoče meditativen občutek je.