Ali se vedno znova soočate z nemirom, težavami in problemi? Iščete srečo in zadovoljstvo, ki se vam vedno znova izmikata? V resnici imate vse sposobnosti, da to spremenite. Bivši budistični menih bo iz svojih izkušenj pojasnil pot, kako to narediti s pomočjo meditacije. Kako z meditacijo poiskati pravi mir in zadovoljstvo v sebi ter kako uporabiti lastno moč namere za spremembo sebe in svojega življenje na bolje.

 

 

Ob 18. uri bo predaval dr. Simon Mandelj, inovativni podjetnik in učitelj meditacije.

Priporočen prispevek: 4 €

 

Simon Mandelj je bivši budistični menih, ki se je več let v samoti in skromnih pogojih posvetil intenzivni meditaciji in budistični praksi. Svoje izkušnje in spoznanja podaja drugim na tečajih meditacije, predavanjih in v svoji knjigi.

“Vstajal sem ob pol štirih zjutraj. Po osebni higieni, razgibavanju ter uri in pol meditacije je sledil zajtrk. Vzel sem skledo in šel po hrano v vas. Postavil sem se pred prvo hišo in čakal. Ničesar nisem prosil, samo čakal, da so mi ljudje darovali hrano. To radi storijo, saj verjamejo, da je darovanje menihu dobro delo, dobra karma. Hodil sem od hiše do hiše, in ko je bila skleda polna, sem se vrnil v samostan.” 

Več o tem na povezavi:  http://www.novclovek.si/index.php