a
Aristid Havliček – Tili, preučevalec starodavnih modrosti, dolgoletni učenec in učitelj TEČAJA ČUDEŽEV, je ponovno spregovoril o tej izjemni knjigi za 21. stoletje. Šlo je za edinstveno uvodno delavnico, z njegovimi besedami:
a
Dragi prijatelji!

TEČAJ ČUDEŽEV je delo, katerega učenje preučujem že leta in katerega sporočilnost se je dotaknila celotnega mojega bitja.

Prepričan sem, da je študij in poglabljanje v to unikatno delo čudovito in enkratno orodje za »izhod iz kriz«, spreminjanje posameznikovega pogleda na svet in lastnega življenja. Že nekaj časa me preveva navdih, da bi z vami podelil lastne izkušnje učenja umetnosti:

»ŽIVETI IZ LJUBEZNI in se nehati boriti ZA LJUBEZEN«

 

Vedno bolj cenim dejstvo, da nam je bil TEČAJ ČUDEŽEV posredovan »OD ZGORAJ« za pomoč v tem zahtevnem času, ko se človeštvo sooča z izrazitimi krizami v vseh aspektih človeškega bivanja.

Zavedati se namreč moramo, da je človek in človeštvo leta 1975 stopilo v obdobje individualne in globalne tranzicije iz dobe RIB v dobo VODNARJA, ki se bo zaključilo leta 2025. To obdobje obeležujejo še posebej zahtevni izzivi in preizkušnje, v katere je vpet vsak izmed nas kot tudi celotna človeška rasa…
a
a
Uvodna delavnica o učenju TEČAJA ČUDEŽEV je bila v:

  • nedeljo, 18.3.2018 od 17.00 do 20.00 ure v prostorih TKBAK, Muzejski trg 8, Celje.

Prispevek za udeležbo je bil 20 EUR.