Prva mednarodna izkustvena konferenca o sodelovalnem ter vključujočem voditeljstvu – World of Synergy 2019: Inclusive Leadership, bo potekala med 14. in 16. marcem 2019 v idiličnem okolju Term Olimia v Sloveniji.

Na konferenci boste:

  • raziskovali nove metode, načine ter principe vodenja (sebe in drugih), ki jih bo moč prenesti tudi v delovna okolja ali implementirati v različne aspekte življenja.

Bogate izkušnje bodo delili govorke in govorci z vsega sveta. Poleg evropske komisarke Violete Bulc bodo z nami še kolumbijski glasbenik Juan Garcia Herreros, ustanoviteljica inštituta za učenje in razvoj iz Hongkonga Rita Vyas Nagarkar, novozelandski Švicar Jonathan Cave, hrvaški etični bančnik Goran Jeras, Francozinja Maud Raber, ki si je za svoj začasni dom izbrala Slovenijo, in še devet drugih navdihujočih govorcev iz Slovenije, ki so aktivni doma in po svetu.

Organizator dogodka ponuja vsem članom in simpatizerjem TKBAK in Zavoda 2030 popust v višini 50€. Za uveljavljanje popusta ob prijavi navedite kodo 2030. Več….