Teozofska knjižnica in bralnica Alme M. Karlin je organizirala predavanje z naslovom Avtopoieza: Revitalizacija človeške skupnosti, v torek 19. februarja 2019 ob 18.30h. Predavala je dr. Tanja Balažic Peček in nam predstavila svojo knjigo z naslovom *Temelji avtopoieze v organizaciji: Avtopoietska 4.0 evolucija človeka*.

Kaj je avtopoieza se sprašujete? To je Naravni princip samo-proizvodnje, kot je značilen za živi svet. Da, to je notranja harmonija človeka, ki živi in se kaže v zdravju in kreativnem delovanju. Avtopoieza je v nas, ko se rodimo, vendar jo izgubljamo skozi življenje. Ker smo enostavno obdani z obilo neživljenjskega materialnega sveta in lastnim egom. Tako postajamo prazni in lačni Ljubezni. Potrebujemo *Ljubezen v Akciji* našega sodelovanja, da se napolnijo naša srca.

Vabljeni ste bili vsi, ki vam je blizu kreiranje človeške skupnosti, da uspemo revitalizirati sebe in naše sodelovanje. Ki želite vedeti da smo so v Avtopoiezi našli rešitve, kako razvijati visoko naravno tehnologijo, da bosta Človek In Človečnost zopet pridobila prednost pred vsem ostalim. Da, s tem namenom smo tukaj na zemlji da sodelujemo v sožitju, z namenom, da je dobro za vse.

O predavateljici / avtorici

Dr. Tanja Balažic Peček je ženska narave, mama, babica, radovedna punčka, raziskovalka življenja in naravnega zdravljenja, raziskovalka kvalitativne znanosti, pisateljica, predavateljica, volonterka, ustanoviteljica Instituta IAO-KuPIing in ambasadorka Avtopoieze.