Teozofska knjižnica in bralnica Alme M. Karlin organizira predavanje z naslovom Avtopoieza: Revitalizacija človeške skupnosti, v torek 19. februarja 2019 ob 18.30h. Predavala bo dr. Tanja Balažic Peček in nam predstavila svojo knjigo z naslovom *Temelji avtopoieze v organizaciji: Avtopoietska 4.0 evolucija človeka*.

Kaj je avtopoieza se sprašujete? To je Naravni princip samo-proizvodnje, kot je značilen za živi svet. Da, to je notranja harmonija človeka, ki živi in se kaže v zdravju in kreativnem delovanju. Avtopoieza je v nas, ko se rodimo, vendar jo izgubljamo skozi življenje. Ker smo enostavno obdani z obilo neživljenjskega materialnega sveta in lastnim egom. Tako postajamo prazni in lačni Ljubezni. Potrebujemo *Ljubezen v Akciji* našega sodelovanja, da se napolnijo naša srca.

Vabljeni Vsi, ki vam je blizu kreiranje človeške skupnosti, da uspemo revitalizirati sebe in naše sodelovanje. Ki želite vedeti da smo so v Avtopoiezi našli rešitve, kako razvijati visoko naravno tehnologijo, da bosta Človek In Človečnost zopet pridobila prednost pred vsem ostalim. Da, s tem namenom smo tukaj na zemlji da sodelujemo v sožitju, z namenom, da je dobro za vse.

O predavateljici / avtorici

Dr. Tanja Balažic Peček je ženska narave, mama, babica, radovedna punčka, raziskovalka življenja in naravnega zdravljenja, raziskovalka kvalitativne znanosti, pisateljica, predavateljica, volonterka, ustanoviteljica Instituta IAO-KuPIing in ambasadorka Avtopoieze.

Prostovoljni prispevki so zaželjeni!

* In da, knjiga bo po predavanju na voljo tudi za nakup 🙂