Odprli se bomo možnosti lastnega glasbenega prispevka: zapeti, se slišati…in se ob tem zabavati v krogu podobnih »slavčkov«. Vabljeni na skupno iskanje odgovora, zakaj je ta oblika zabave tako priljubljena na Daljnem vzhodu. Za vse, ko čutimo, da v nas živi skriti pevka/pevec, ki si želi dobiti svoj glas in zapeti.

Namen večera je predvsem zabava, sprositev, gotovo veliko smeha in tudi malo premagovanja strahu. Osebno mislim, da so karaoke lahko velika zabava, hkrati tudi “terapija”, osvobajanje omejitev, ki si jih nadenemo in pridno hranimo. A predvsem sprostitev, ki ji sledi lahkotnost in barvitost. Če pridete, še ne pomeni, da boste morali peti. Lahko vzamete to samo kot večer druženja, ker to tudi bo. Posedanje s kakšno pijačo, klepet, poslušanje v kakšnem kotu…. Ampak če pa morda pritisk znotraj postane premočan, bo na razpolago mikrofon ali celo dva za duete. In oder bo naš!

Iskreno dobrodošli vsi, ki bi se želeli nasmejati, sebi ali drugemu, se preiskusiti v nastopu ali pa brezhibno odpeti najljubšo pesem, ki jo tolikokrat pojemo sami, v avtu, pod tušem…

Poiščite na youtube.com svojo najljubšo pesem ali dve ali tri….potrenirajte in to je to. Nekaj primerov:

We have got tonight

Knockin’ on heaven’s door

In morda skupaj, v tem prezapetem svetu, ustvarimo en nov zabaven podij in odparamo kakšen nepotreben šiv!

Domen alias Kenny Rogers 

P.s. Išče se “Dolly Parton” ali “Seela Easton”

 

 

Pričetek ob 19.30 uri.

Priporočen prispevek: 4/3 €